zaterdag 8 oktober 2011

Broeders/zusters, Zouters en overige vrienden,

Hierbij ons programma:

Donderdagavond vertrekken we vanuit Luik (Belgie) naar Tel Aviv/Ben Goerion, Israel, de vlucht is om 18.15uur en waarbij wij omstreeks 23.30 op Ben Goerion zullen landen...
Op naar Jeruzalem waarbij in een low budget hotel zullen verblijven voor 5dagen (Loofhuttenfeest deels zullen bijwonen, vrienden zullen ontmoeten en naar een kleine Messiaanse gemeente zullen gaan vlakbij de oude stad waar ik regelmatig kwam in 2006/2007.)

De komende 5 dagen verblijven we in een guesthouse in Haifa en brengen zeker (weer) een bezoek aan HCarmel ministries... Hoop Eric Benson te ontmoeten die de leiding had over een opvangcentrum voor verslaafden, een bijzondere ervaring toen met jongens/mannen uit de voormalige Sovjet-unie die verwaarloosd in Israel aankwamen veelal uit gebroken gezinnen tussen hen bevond zich een enkele jood of arabier.  Met sommige had ik toen bijzondere gesprekken in wat gebrekkig engels... Deze ontmoetingen vonden plaats in de dezelfde periode 2006/2007, wij hopen dan ook naar een dienst op de Carmel ook weer te kunnen gaan altijd bijzonder met mooie getuigenissen...

23 october zullen we terug zijn en ons moeten melden op Ben Gurion bij de IDF (het israelische leger) omdat wij daar op een aangewezen basis vrijwilligerswerk gaan doen en dit zal een aantal weken in beslag gaan nemen.
11 november zijn we weer terug in Jeruzalem en nemen intrek in het gehuurde huis van Succat Yeshua en verblijven daar tot 29 november. Gedurende die periode gaan we werken in een ander project van de Gaarkeukens voor de Holocaust-nabestaanden, arme gezinnen en verwaarloze kinderen.

Wij hopen met de leiding van de Heilige Geest en Zijn Genade op bijzondere wijze toch Zijn Liefde en Licht te mogen uitdragen in onze dagelijkse wandel en in de projecten..

Wij proberen jullie zo up to date op de hoogte te houden van al onze ervaringen en ontwikkelingen..

In Yeshua,

Pieter en Johanna Doeve



Geen opmerkingen:

Een reactie posten